Quiz spørgsmål
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Quiz spørgsmål. De 100 spørgsmål om 2015


Sjove quizzer med svar. Sjove og anderledes quiz spørgsmål. Kan du huske datoen eller tidspunktet for de kendte mærkedage. Der er spørgsmål både for voksne, unge og børn Musik Quiz Bandnavne Dette er en meget simpel musik quiz. Nogle af spørgsmålene er lidt svære. Vindere, sportsgrene, spørgsmål, medaljer. Kom igang allerede idag! Se hvor mange af de mange quiz spørgsmål som du kan svare rigtigt på. Alle mulige quiz spørgsmål. Her har du en masse sjove online quizzer, som du kan prøve helt gratis. Quizzerne er ikke helt nemme, men det skal de jo heller ikke være, vel? Alle quizzer. De kan bruges til festen, eller hvis man vil lave en sjov quiz med spørgsmål til børnene i skolen. Her på siden finder du masser af sjove og alsidige spørgsmål. Glæd dig til vores nye quiz platform, som skal udfordre dig og dine venner med på flere Denne quiz har spørgsmål til dig. Udenfor Kategori. Start Quiz.


Contents:


Har du styr på kongerækken? Hvornår var det egentlig, at kvinder fik stemmeret i Danmark? nye godkendte navne Diamanter, rubiner, safirer, mønter Kan du matche dem alle og vinde præmien?

Glæd dig til vores nye quiz platform, som skal udfordre dig og dine venner med på flere Denne quiz har spørgsmål til dig. Udenfor Kategori. Start Quiz. Her kan du teste dig selv og finde sjove og lærerige små quizzer. svare rigtigt på 15 spørgsmål om de tv-programmer, der dominerede sendefladen i 80'erne?. Tag denne quiz og bliv klogere – og find måske inspiration til en sportsgren, du vil prøve. Quiz. Spørgsmål 1 af Hvad er aikido? Forkert. Aikido er en japansk . Her kan du teste dig selv og finde sjove og lærerige små quizzer. svare rigtigt på 15 spørgsmål om de tv-programmer, der dominerede sendefladen i 80'erne?. Tag denne quiz og bliv klogere – og find måske inspiration til en sportsgren, du vil prøve. Quiz. Spørgsmål 1 af Hvad er aikido? Forkert. Aikido er en japansk . Quizzer med multiple-choice-spørgsmål kan være rigtig underholdende. Med Gode multiple-choice-spørgsmål kan en quiz enten stå eller falde. Og gode. Når man opretter spørgsmål til en quiz er der to valgmuligheder; multiple-choice og udfyld tomme felter. Men hvad betyder det? Hvilken type multiple-choice. dec Kære læsere,. Her har I juletidens traditionelle årsquiz. spørgsmål om noget af det, som fyldte vores spalter i det snart forgangne år. Quiz mod vennerne på VikingeQuiz! Her får du ikke det samme quiz spørgsmål igen! Prøv vores mange sjove spørgsmål og svar. % dansk online quiz!

 

QUIZ SPØRGSMÅL - vitacare perikon. Spørgsmål til quiz

Quiz spørgsmål om Videnskab og teknik Her er quiz spørgsmål inden for videnskab og teknik. Hvad gemmer sig bag den kemiske betegnelse "HCl"? Hvad er et "påskeæg" i et computerprogram? En skjult meddelelse eller funktion. Hvilken planet er tættest på solen?


Om at skrive multiple-choice-spørgsmål quiz spørgsmål Her i vores Geografi Quiz kan du virkelig få udfordret dig selv! 10 spørgsmål i emnet geografi på tid kan få sveden frem på panden af de fleste. Måske også dig? Se hvor mange af de mange quiz spørgsmål som du kan svare rigtigt på. Alle mulige quiz spørgsmål.

quizspørgsmål. Alle er velkomne til at tage quizzerne, men de er særligt henvendt til historiestuderende fra Aarhus Universitet. De øvrige quizzer bygger på.

Quiz spørgsmål og svar. Her er samlet en masse quiz spørgsmål og svar opdelt i forskellige emner.

dec Kære læsere,. Her har I juletidens traditionelle årsquiz. spørgsmål om noget af det, som fyldte vores spalter i det snart forgangne år. Glæd dig til vores nye quiz platform, som skal udfordre dig og dine venner med på flere Denne quiz har spørgsmål til dig. Udenfor Kategori. Start Quiz. Når man opretter spørgsmål til en quiz er der to valgmuligheder; multiple-choice og udfyld tomme felter. Men hvad betyder det? Hvilken type multiple-choice. Har du styr på kongerækken? Hvornår var det egentlig, at kvinder fik stemmeret i Danmark? Og hvad var det, man solgte på Skånemarkedet? chaeno.minstyrke.com har udarbejdet en række quizzer om Danmarks historie.


Quiz spørgsmål, dansk polsk ordbog Log ind på din brugerkonto

Quiz quiz og svar. Her er quiz en masse quiz spørgsmål og svar opdelt i forskellige emner. Der er quiz spørgsmål inden forskellige områder, spørgsmål. Det hele er spørgsmål dansk og helt gratis. Hvert spørgsmål er forsynet med 3 svarmuligheder, som du måske kan hjælpe dig på vej. svampevæv Når man opretter spørgsmål til en quiz er der to valgmuligheder; multiple-choice og udfyld tomme felter. Men hvad betyder det? Hvilken quiz multiple-choice spørgsmål kan du oprette? I denne artikel giver vi informationer om disse spørgsmål.


Kvit eller dobbelt er en dansk tv-quiz fra de sene 'ere, midt'ere og 'erne, hvor det var muligt at vinde pengebeløb ved at svare korrekt på en række spørgsmål indenfor et ganske bestemt emne. Idéen til programmet var taget fra den amerikanske tv-quiz The $64, Question, der oprindeligt blev vist af CBS fra – Kvit eller . Her er quiz spørgsmål inden for videnskab og teknik. Så er der ikke flere spørgsmål i denne quiz! 0 combo Bedste combo. 0 combo Laveste combo. Start din egen quiz og tilpas den efter dine kategorier. Det kunne fx. være Steve Jobs, Dyr, Musik eller mange andre kategorier. Vælg selv her. Ting du skal vide om Indfødsretsprøven () Krav om ny indfødsrets-prøve; Indfødsrets-prøven af ; Prøvedatoer; Onlineprøver; Kontakt. Spil gratis lotto, sudoku, quiz og puslespil og vind ægte pengepræmier hos Lottodk™. Over kr. garanteret i præmier hvert år. Kom igang allerede idag!


    Følge: Turtleneck penis » »

    Tidligere: « « Mad københavn k

Kategorier